اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

نشست هم اندیشی برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین جلسه هم اندیشی همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار شد.

 در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری،اولین نشست کمیته اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاون غذاودارو و مدیران حوزه های معاونت غذاودارو،نمایندگانی از:استانداری،کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان،شهرداری،سازمان جهاد کشاورزی،سازمان صنعت؛معدن و تجارت،سازمان دامپزشکی،اداره کل اقتصاد و دارایی،اداره کل استاندارد،انجمن مدیران صنایع،انجمن داروسازان و ... به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: نظر به اینکه جامعیت موضوع فرآورده های حلال در حوزه های غذا،دارو و هر موضوعی که بحث حلیت در آن مطرح باشد را شامل خواهد شد لذا برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال کاری ملی و استانی خواهد بود که دبیرخانه های مربوطه در دانشگاه مستقر و بخش های علمی،اجرایی و حوزوی هم در آن مشارکت خواهند داشت.

وی افزود: جلسات کمیته علمی این همایش نیز به موازات جلسات کمیته اجرایی برگزار خواهد شد.

دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» حوزه صنایع غذایی حلال را یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی عنوان و به توجه ویژه در برگزاری این همایش تاکید کرد.

شایان ذکر است: در اولین جلسه کمیته اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال که نیمه دوم سال جاری در پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار خواهد شد،در خصوص تقسیم وظایف،مشارکت ارگان های دخیل در بحث حلیت،استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های سایر دستگاه ها و ... بحث و تبادل نظر گردید. 



بازگشت1396/02/18
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني    
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !