برگزاری نشست خبری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین نشست خبری همایش بین المللی فرآورده های حلال به منظور اطلاع رسانی هرچه بهتر این همایش به ميزباني معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار گردید.

در راستای اطلاع رسانی هرچه بهتر برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری در مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اولین نشست خبری این همایش با حضور دبیران اجرایی و  علمی همایش، جمعی از اصحاب رسانه به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش ضمن تشکر از حضور اصحاب رسانه در این نشست خبری، افتتاحیه این همایش را 22 آذر ماه سال جاری اعلام و اظهار داشت: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، 22 لغایت 24  آذر ماه سال جاری، طی سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار خواهد شد.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه جلسات هماهنگی،بررسی کارشناسی و تخصصی همایش با حضور اعضاء کمیته های علمی و اجرایی در محل دبیرخانه های این همایش برگزار شده ،تصریح کرد: طی این سه روز، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام میزبان بیش از 500 نفر از اساتید، دانشجویان، طلاب، پژوهشگران در مراکز حوزوی؛ دانشگاهی؛تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و سایر نهادهای مرتبط خواهد بود.

دکتر صابری با بیان اینکه همایش بین المللی فرآورده های حلال در لیست برنامه های مشهد مقدس بعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 دیده شده افزود: با توجه به اینکه در بحث حلال، کارهای علمی و تحقیقاتی اندکی انجام شده از اصحاب رسانه خواست تا با اطلاع رسانی وسیع و همه جانبه به ترغیب مخاطبین برای کار در حوزه حلال بپردازند.

وی شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال را محورهای اصلی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال عنوان کرد.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.irو کانال تلگرامی @halalproducts مراجعه نمایند.

بازگشت1396/05/02