برگزاری پیش نشست علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در تاریخ 10 مرداد

پیش نشست علمی با محوریت "شریعت و فرآورده های حلال" در تاریخ 10 مرداد ماه 1396 در محل دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ساختمان شماره یک، سالن اجتماعات برگزار خواهد شد.

در راستای برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، پیش نشست علمی با مشارکت دانشگاه علوم اسلامی رضوی با محوریت "شریعت و فرآورده های حلال" در تاریخ 10 مرداد ماه 1396، ساعت 10 صبح، در محل حرم مطهر، صحن هدایت، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ساختمان شماره یک، سالن اجتماعات برگزار خواهد شد.
در این پیش نشست دبیر محترم علمی همایش توضیحاتی را درباره همایش و محورهای آن ارائه خواهند نمود و سایر سخنرانان نیز در خصوص "ویژگی و معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی" و "حلیّت در مسلخ امنیت غذایی مدرن" مطالبی را ارائه خواهند داد.
سخنرانان این پیش نشست جناب آقای دکتر سید سعید اسماعیلی صابر (متخصص طب سنتی) و جناب آقای دکتر رسول کدخدایی (دانشیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ایران) می باشند.

دعوتنامه شرکت در پیش نشست

بازگشت1396/05/04